01-06-2020

Clubritten afgelast in verband met COVID-19 maatregelen

Beste leden en bezoekers,

als club organiseren wij op zeer regelmatige basis clubritten, die alle starten in een horeca gelegenheid, en ook met een koffie pauze halverwege.

Nu de overheid besloten heeft om alle horeca gelegenheden te sluiten om bijeenkomsten van mensen te ontmoedigen, en bovendien een verbod heeft uitgvaardigd op het houden van evenementen (prive en in clubverband) kunnen wij op dit moment niet anders dan de ritten uitstellen. Uiteraard zijn er creatieve oplossingen te vinden te vervanging van de start en pauzeplaats, maar daar moeten wij dan ook sanitaire voorzieningen hebben voor 40-60 personen. 
Motorrijden is geen contact sport, het risico om tijdens het rijden besmet te raken is eerder gering. Maar ook wij als club moeten er voor zorgen dat het Covid-19 virus onder onze leden zo weinig mogelijk verspreid wordt. En dat doen we niet door alternatieve oplossingen te zoeken om toch met een grote groep samen te komen.

We zullen kijken of we op de betroffen zondagen een individuele rit beschikbaar kunnen stellen, zodat men die in kleine groepjes kan rijden, en zelf eten en drinken kan voorzien.

uw voorzitter.

lid worden van de MGCB ?

Bezoek ook onze sponsors hun website


VRA Motors, Oosterzele

Freddy Nijssen, Tongeren

Motorvriendelijk onderkomen (FR)

Gites Les Creux, Frankrijk

uw logo hier

 

clublogo

logo3
Moto Guzzi Club Belgie

Facebook

Buitenlandse Clubs

Meer tips

Subscribe

Skyscraper banner ad