Nederlandstalige Forums > Moto Guzzi Lounge (NL)

Breva 750

<< < (3/12) > >>

men in black:
Wim, je mag ook eens komen kijken als je dat "wijzer" zou maken. Nu zondagnamiddag kan bvb na een bericht, telefoontje.
Ik woon in Sint-Amands, een half uurtje rijden.
Mijn stuur zal wel wat anders zijn dan dat van u, 't is om een idee te krijgen.

http://194.178.160.219/motoweb/motoguzzi/nl/be/catalogs/main/6096

zoek en vind en vergelijk

arie.vermeulen@motoguzzi.be

Guzzi Vero:
Je kan ook eens op de site van GIVI gaan kijken (http://www.givi.de/Windschutzscheiben/Windschilder/A660). Prijzen liggen denk ik wat lager dan de MG prijzen waar je het Adelaartje mee betaalt. Wel rekening houden met transportkosten die je bij de dealer niet hebt uiteraard.

wim600008149:

--- Citaat van: men in black op donderdag 18 maart 2010 -  21:02:23 ---krijg je de link geopend?
--- Einde van citaat ---

Ja idd.  Voor zo'n scherm zal ik toch moeten gaan denk ik, en met mijn  1,75m zal er misschien zelfs weinig of geen turbulentie op mijn helm zijn.  Maar als de turbulentie op de borst wegvalt, da's mij al veel waard...

men in black:
krijg je de link geopend? geeft enkel turbulentie op de helm wegens mijn lengte, echter met een gesloten systeemhelm best te doen, met een open helm met lang vizier toch wel turbulentie = geruis, soms lastig als je de BT-dame van de gps wil aanhoren.

wim600008149:
Ja oordopjes zijn dan ook aangeraden, maar zoals je zegt, de windturbulentie op de borst vond ik nogal storend, het lawaai was nog het minste.  Ik ga er nu van uit dat, aangezien ik toch hogere snelheden moet gaan kunnen en durven halen (ik wil namelijk niet eeuwig op die rechter rijstrook blijven, da's namelijk ook niet zo veilig) ik toch veel baat zal hebben bij een windscherm.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie