Nederlandstalige Forums > Moto Guzzi Lounge (NL)

Jackal/ Stone

(1/3) > >>

night rider:

--- Citaat van: Wimper-Guuuzzz op dinsdag 12 oktober 2010 -  23:37:03 ---Ik zoek voort en misschien vind ik wel....

--- Einde van citaat ---

Waarschijnlijk, succes met je zoektocht

Aladin:

Wimper-Guuuzzz:
Er zijn al wat motoren de revue gepasseerd. Onlangs heb ik dan toch een Aprilia Scarabeo 500cc scooter gekocht. Leuk, snel maar ondanks dat het perfect zou moeten rijden bleef ik wel met een scooter rijden. De kracht van 500cc in een scooter is veel. Een Burgman, Silverwing e.a. zijn motoren die gebouwd zijn naar het model van een scooter maar dragen het motorblok in een frame in tegenstelling tot de 500cc die ik had waarbij het motorblok mee op de swingarm verwerkt zat. Onder de 100km/u vlot te berijden maar daarboven werd de voorkant erg licht en zwabberde hij dat het een lieve lust was. 140 kon het blok makkelijk aan als je deze snelheid wou cruisen maar het frame dus duidelijk niet naar mijn gevoel.

Ondertussen heb ik hem weer verkocht.

Een Japppp kopen is geen slechte zaak en getuige het aantal Honda's dat ik al gehad heb kan ik het alleen maar beamen. Je stapt er op en je hebt het gevoel nooit wat anders gehad te hebben maar dat steriele begint snel te vervelen. De VFR800 die ik heb gehad bijv was zo steriel, 180 met duo een nachtelijke rit afhaspelen en de motor spinde rond als een turbine. Zo makkelijk ging het allemaal. Aan het blok zelf kwam niets aan maar zoals ik zei mis je karakter.


Wat ik in een motor zoek is het verlengde van mijn persoonlijkheid en dat is geen simpele opgave. Ducati, Triumph, BMW, Vespa, Yamaha, Aprilia, Suzuki, Ducati, Honda. Allemaal zijn ze de mijne geweest en er zaten een paar heel goede moo's tussen maar de klik heb ik niet meer gevonden.

Als jaren ben ik een guzzi fan.

Ik zoek voort en misschien vind ik wel....

;-)

armatrading:

--- Citaat van: frans op zaterdag 28 augustus 2010 -  12:48:28 ---, misschien toch beter eens tussen de Jappen zoeken.  Lichter, soepeler en vooral goedkoper. Niet kwalijk nemen ajb, is gewoon mijn gevoel.

--- Einde van citaat ---

men in black:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie