Nederlandstalige Forums > Moto Guzzi Lounge (NL)

nu dit weer (Schoeppe,...)

(1/2) > >>

Janguz:
E keurmerk, voor broeken vesten handschoenen en laarzen, en dan heeft iedereen vrije keuze.....
en uiteraard moet bij zulks de BTW naar omlaag omdat het geen luxeproduct is.....

men in black:
blijft een moeilijke oefening, de kiekens gaan ze amper "pakken" en de soms "vergeetachtige rijders" krijgen het deksel op de neus. Ik weet goed genoeg ( dankzij breuken en blessures ) wat aangepaste kledij al dan niet betekent tijdens het revalidatieproces. Wat nog verder in hemelsnaam!

RenČ:
mogelijk gaat Schoeppe er nu ook voor zorgen dat de slechte staat van onze wegen ook eens aangepakt worden,
kwestie van bezorgd te zijn voor de motorrijder

frans:
Wat hebben jullie toch allemaal tegen Schouppe?  Uit alles blijkt dat die mens gewoon bezorgd is voor ons welzijn en perfect weet hoe de motorwereld in mekaar steekt.  Een politicus op zijn plaats, zeg maar.  Een  beetje respect graag :-)

night rider:

--- Citaat van: cvcaelen op woensdag 10 november 2010 -  08:39:17 ---... Wel worden ze verplicht om handschoenen te dragen, een jas met lange mouwen, een lange broek of overall, en laarzen of bottines met enkelbeschermers ...
--- Einde van citaat ---

M.a.w. met een jeansbroek en een KWtje ben je wel in regel? Dat is dan wel ineens berschermende kledij? Regelneverij eersteklas als je het mij vraagt, want ofdat je nu een schuiver maakt met een jeansbroek of short, veel maakt dat niet uit. Dat zegt al veel over de doordachtheid van deze wet. Stel dan ineens een goeie wet op!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie