Nederlandstalige Forums > Te Koop

Gezocht switchrelais MG California

(1/1)

Aladin:
Is de schakelaar nog wel fris? anders eens doorverbinden. Geen water in de contactdozen? Start de motor wel als je de startmotor "kortsluit"?

Hanneke:
Jammer genoeg helpt dit niet. Ik heb ze al gewisseld, alles ingespoten, bedrading gecheckt maar hij blijft volledig dood bij het omdraaien van de sleutel. Al enkele keren de noodknop heen en weer geschoven. Geen sjoege. Ik bestel het relais en probeer het opnieuw.  :-\

Guzzi Vero:
Denk dat je enkele van die relais kan switchen dus even eentje uittrekken en eens verwisselen. als het nog de eerste zijn, ja die gingen makkelijk stuk.
Elke moto guzzi dealer kan je dit verkopen alsok een aantal on line sites

Hanneke:
Mijn Guzzi is volledig dood. (accu is vol, accukabels goed aangesloten, noodschakelaar is off, standaard is ingeklapt en de schakelaar klikt keurig naar binnen als de standaard ingetrokken is) Sleutel draaien geeft geen enkele respons.
Heb alle gewone zekeringen gecontroleerd en vervangen en heb alle relais doorgemeten. Het tweede relais, de gele 12V 40A geeft prima weerstand, klikt ook prima maar geeft een continue uitslag op pootje 30-87 terwijl hij klikt. Ik hoop dat dit het is.

Heeft iemand dit relais te koop?  ::)

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie