Recente berichten

Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
91
Moto Guzzi Lounge (NL) / Foto's treffens, ritten en andere MGCB activiteiten
« Laatste bericht door J.J_Cali Gepost op maandag 09 mei 2016 - 09:48:17 »
Is er hier ergens een plekje om foto albums aan te leggen. Er worden prachtige foto's gemaakt en op smoelenboek gezet maar via FB verdwijnen ze snel in de vergetelheid..

Johan
92
Moto Guzzi Lounge (NL) / Re: Voorstellen Rudie Scholten
« Laatste bericht door J.J_Cali Gepost op maandag 09 mei 2016 - 09:41:52 »
Dat is alweer een jaar geleden, hoe staat het met de V7 ondertussen. Blijft een iconisch model !
93
Moto Guzzi Lounge (NL) / Re: Wat heb je gedaan vandaag?
« Laatste bericht door J.J_Cali Gepost op maandag 09 mei 2016 - 09:40:04 »
In alle vroegte een kuipje gespoten, het lijkt wel of het tegenwoordig altijd waait. Klimaatverandering?
94
Te Koop / Re: Gezocht switchrelais MG California
« Laatste bericht door Hanneke Gepost op zondag 08 mei 2016 - 20:57:33 »
Jammer genoeg helpt dit niet. Ik heb ze al gewisseld, alles ingespoten, bedrading gecheckt maar hij blijft volledig dood bij het omdraaien van de sleutel. Al enkele keren de noodknop heen en weer geschoven. Geen sjoege. Ik bestel het relais en probeer het opnieuw.  :-\
95
Te Koop / Re: Gezocht switchrelais MG California
« Laatste bericht door Guzzi Vero Gepost op zondag 08 mei 2016 - 19:26:02 »
Denk dat je enkele van die relais kan switchen dus even eentje uittrekken en eens verwisselen. als het nog de eerste zijn, ja die gingen makkelijk stuk.
Elke moto guzzi dealer kan je dit verkopen alsok een aantal on line sites
96
Guzzi Touring / Mandello del Lario
« Laatste bericht door Guzzi Vero Gepost op zondag 08 mei 2016 - 18:59:16 »
Sommige zaken zijn moeilijk te vinden en sommigen sukkelen om iets in Mandello terug te vinden. Dus hier het een en ander op een rijtje.

97
Te Koop / Gezocht switchrelais MG California
« Laatste bericht door Hanneke Gepost op zondag 08 mei 2016 - 17:46:26 »
Mijn Guzzi is volledig dood. (accu is vol, accukabels goed aangesloten, noodschakelaar is off, standaard is ingeklapt en de schakelaar klikt keurig naar binnen als de standaard ingetrokken is) Sleutel draaien geeft geen enkele respons.
Heb alle gewone zekeringen gecontroleerd en vervangen en heb alle relais doorgemeten. Het tweede relais, de gele 12V 40A geeft prima weerstand, klikt ook prima maar geeft een continue uitslag op pootje 30-87 terwijl hij klikt. Ik hoop dat dit het is.

Heeft iemand dit relais te koop?  ::)

98
Guzzi Touring / Garmin Basecamp: spoor omzetten naar route
« Laatste bericht door Guzzi Vero Gepost op dinsdag 03 mei 2016 - 23:36:47 »
Aangezien FB een zeer vluchtig medium is waar je niks terug vindt, laat staan iets op kan zoeken post ik de juiste procedure om een spoor om te zetten naar een route hier ook zodat het voor het nageslacht bewaard blijft.

Als je in Bacecamp van een track (spoor) een route wil maken dien je het volgende te doen:

- zet je routeprofiel op "direct" (mocht je dat niet in je taakbalk zien staan via view - toolbars - activity profile (+die die je ook in je taakbalk wil zien) aanvinken. Sorry maar al mijn software stat in het Engels)

- Maak route van track (spoor). Nu kan je het aantal via punten kiezen die er in de route dienen opgenomen te worden. Bij mij staat dat standaard op 45. Kies iets van een 25 voor een route van 100km. Deze vraag krijg je enkel als je je routeprofiel op direct gezet hebt. Doe je dat niet dan krijg je slechts 2 via punten: begin en einde.

- selecteer nu de route en klik er 2x op zodat de eigenschappen zich openen. Verander daar je routeprofiel in motor en je zal zien dat de route onmiddellijk herberekend wordt met de eigenschappen zoals je die vastgelegd hebt in dat profiel. Ik heb meerdere motorprofielen (motor snelste en motor kortste zodat ik heel snel van routeprofiel kan wisselen zonder steeds de eigenschappen van het gekozen profiel te moeten aanpassen). Het routeprofiel dien je steeds in de eigenschappen van de route te wijzigen. Wat je in de taakbalk ziet is voor nieuwe routes, niet voor bestaande.

- pas nu de route aan aan de track (spoor). Heb je 2 motorprofielen zoals ik kies dan als eerste snelste, route aanpassen aan track en daarna kortste en route wederom aanpassen aan track. Als je nu vergeten bent om herberekenen op uit te zetten in je gps zal je voor 95% dezelfde route rijden als deze die je gemaakt hebt mits je ergens van de route rijdt. De gps berekent de hele route opnieuw en stuurt je naar het eerst volgende via punt. Maar aangezien je de route met snel en kortste aangepast had zal enkel het stukje tot aan dat eerstvolgende via punt wijzigen en blijft de rest intakt. Blijf je de route volgen zoals bedoeld, rij je ze 100% juist.

99
Moto Guzzi Lounge (NL) / Re: Wat heb je gedaan vandaag?
« Laatste bericht door Guzzi Vero Gepost op dinsdag 03 mei 2016 - 22:21:56 »
een aha erlebnis. er is weer animo in de zaak. nu nog de andere fb'ers overtuigen
100
Moto Guzzi Lounge (NL) / Re: Wat heb je gedaan vandaag?
« Laatste bericht door Sigi Griso Gepost op donderdag 28 april 2016 - 15:07:07 »
Als chief road captain kan ik niet achterblijven hé, iemand moet jullie in goeie banen leiden.
Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10