Moto Guzzi Club België VZW

http://www.motoguzzi.be/moxie/guzzi/italiaanse-schoonheden-van-moto-guzzi-nu-nog-aantr.shtml

Italiaanse schoonheden van Moto Guzzi nu nog aantrekkelijker.

Italië staat bekend om haar rijke historie, lekkere eten, drinken en uiteraard haar “Italiaanse schonen”.

Italië staat bekend om haar rijke historie, lekkere eten, drinken en uiteraard haar “Italiaanse schonen”.

guzziclassic 1

Italië staat bekend om haar rijke historie, lekkere eten, drinken en uiteraard haar “Italiaanse schonen”. Moto Guzzi heeft deze Italiaanse schoonheden nu nog aantrekkelijker gemaakt. De 1200 Sport/ABS, Bellagio en Norge 1200 GTL zijn nu namelijk als “Classic” verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
 

 

 

De Moto Guzzi 1200 Sport is de ‘naked bike’ van Moto Guzzi. De 1200 Sport is een echte cult-motorfiets voor de ware liefhebber en tevens leverbaar met ABS. Gekenmerkt door optimaal comfort, een sportief rijwielgedeelte en de voor Moto Guzzi kenmerkende Italiaanse vormgeving. Het traditionele 1.150cc metende 90° V-twin motorblok levert een vermogen van ruim 95 pk en een koppel van maar liefst 100 Nm.

 

Prijs : 1200 Sport Classic: € 9.990,- / € 10.990 (ABS)

 

De Moto Guzzi Bellagio is de ultieme Italiaanse Custom. Voorzien van een betrouwbaar 940cc V-twin motorblok met enorm veel koppel en een zeer soepele acceleratie. Onder het stoere custom uiterlijk schuilen de rijeigenschappen van een heuse naked-bike. Zowel comfortabel cruisen als het betere bochtenwerk zijn met de Bellagio een ware belevenis.

 

Prijs : Bellagio Classic: € 9.990,-

 

De Norge 1200 GTL is de perfecte reisgenoot voor een lange reis naar het buitenland en voor het dagelijkse woon/werk verkeer. Zeer veel comfort in combinatie met een fraai Italiaans design en buitengewoon goede rijeigenschappen. Het hart van de Norge is het bewezen Moto Guzzi 90º V-twin motorblok, in een 1.200cc versie met een sterk koppel en vloeiende vermogensafgifte. Dus maximaal plezier in bergpassen en op de Nederlandse polderwegen!

 

Prijs : Norge 1200 GTL Classic: €12.990,-

 

De Moto Guzzi Classic modellen zijn beperkt leverbaar, dus ga snel naar uwdealer

voor meer informatie en een proefrit.