Overslaan en naar de inhoud gaan
Beschrijving

Juli, da's soldentijd. De MGCB-zomerrit in juli, da's dan ook 1+1 gratis.  Er zijn namelijk twee versies van deze rit die individueel of in zelf-georganiseerde groepjes kan gereden worden en die doorheen Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Namen gaat.

Log in en je zal dan ook 2 GPX'en kunnen downloaden.
De korte versie van de rit, goed voor een goeie 175 kilometer rijplezier en de de lange versie van de rit, goed voor een slordige 322 kilometer rij- en voor wie wil ook sneukel-plezier want op de lange rit zijn zowaar 2 ijssalons te vinden.

Het gaat om twee lussen die gelijk starten en eindigen maar na zo'n 50 kilometer splitsen. Rij je de lus in originele volgorde, dan vertrek je in Kessel-Lo aan het Baron August de Becker Rémyplein. De bar op het plein opent om 12u dus wie vroeger vertrekt en voordien nog een drankje wil nuttigen en een plasje wil plegen kan eventueel na zo'n viertal kilometers op de Tiensesteenweg terecht bij tankstation Lukoil of het ertegenover gelegen café. 
De ijssalons op de lange rit zijn te vinden na respectievelijk 98km (Les Luttins op de N97 in Anthée (Onhaye)) en 224km (La Glace Timbrée op de N66 in Tinlot). De eerste enkele meters vóór de lokale kerk; de tweede er vlak naast!
Of er op de korte rit ook ijssalons te bespeuren vallen? Zoek maar en weet het ons te vertellen ... of rij voor alle zekerheid toch maar de lange versie.

28-07-2024 09:00
Adres

Baron August de Becker Remyplein
Kessel-Lo
3010 Leuven
België

De .gpx bestanden zijn hier te downloaden (na inloggen). Als er  slechts 1 download staat dan is de gpx voor de hele route. Anders bestaat de route uit een deel van begin tot pauze, en een deel van pauze tot einde en zijn er twee download links.